Értékes fehérjeforrás vegetáriánusok és vegánok számára! A csicseriborsó enyhén csípős, kellemesen enyhe aromájú. Fehérjetartalmuk és értékes rostjaik nélkülözhetetlenné teszik a...
A fekete bab fűszeres, diós ízű, és különösen népszerű a mexikói konyhában. Viaszosak és főzés közben is megtartják formájukat. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Jellemzők laktózmentes...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
A fekete bab tökéletes alapanyaga lehet a mexikói ételeknek, és kiválóan párosítható kölesből készült fogásokkal. Magas fehérjetartalma miatt tápláló és laktató választás minden ét...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Rapunzel bio fekete bab 500 g Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alap...
Rapunzel bio fekete bab 500 g Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alap...
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás megszűntével vegyük...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként. Gyártástól...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Rapunzel bio rizotto rizs fehér 500 g Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Készíthető belőle rizottó, tejberizs, vegetárius paella. főzési idő 50 perc...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott...
A kis fekete lencsét fűszeres, aromás íze jellemzi. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz, és ezáltal a talaj...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Biotermék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gyártástól függően nyomokban glutént tartalmazhat. Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.