A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott...
A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22...
Aromás bab enyhén édes, diós ízzel és szemcsés állaggal. Az azuki bab enyhe édes íze miatt különösen kedvelt babpüré és pörkölt készítéséhez. A fehérjenövények, például lencse, bab...
A kis fekete lencsét fűszeres, aromás íze jellemzi. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz, és ezáltal a talaj...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Biotermék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gyártástól függően nyomokban glutént tartalmazhat. Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után...
Felhasználásra kész zöldlencse – a gyors és egyszerű bio konyhához! Nincs szükség áztatásra vagy főzésre, mivel a lencsét óvatosan előfőzik. A kis zöld lencse kellemes diós és aromás...
Bio-termék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk és hozzáadunk...
Értékes fehérjeforrás vegetáriánusok és vegánok számára! A csicseriborsó enyhén csípős, kellemesen enyhe aromájú. Fehérjetartalmuk és értékes rostjaik nélkülözhetetlenné teszik a...
A fehér bab különösen népszerű az olasz konyhában, mint antipasti és a minestrone. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb...
A fekete bab fűszeres, diós ízű, és különösen népszerű a mexikói konyhában. Viaszosak és főzés közben is megtartják formájukat. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt...
Az olasz babfajta, a Borlotti egy nagyon bőtermő bab, amely könnyen felismerhető vöröses hüvelyéről. M agas fehérjetartalom, melyben nagyon hasonlít az állati eredetű komplett fehérjék...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.