... és bukásának. Onnan származik, ahonnan a kukorica, a burgonya, a paprika, paradicsom és a bab érkeztek hozzánk. Amerika felfedezése előtt az ott élő népek számára alapvető táplálékforrás...
... nélkülözhetetlenné teszik a vegetáriánus konyha számára. Mivel a hazai fehérjenövények, például a lencse, a bab vagy a csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz és ezáltal a talaj...
A BIO Pinto babot nem csak mexikói fogásokhoz tökéletes választás. Ennek a tarka babfélének enyhén fűszeres az íze, és ennek, valamint közepes méretének köszönhetően széleskörűen felhasználható...
A BIO Pinto babot nem csak mexikói fogásokhoz tökéletes választás. Ennek a tarka babfélének enyhén fűszeres az íze, és ennek, valamint közepes méretének köszönhetően széleskörűen felhasználható...
A BIO Adzuki bab nagyszerű köret, ami áztatás és főzés után már tálalható is. Ízletes, diós íze remekül megy egészséges salátákhoz, levesekhez, de édes fogásokhoz is. Fehérjében és...
KALIFA TARKAbab: Ez a nagy tápértékű, laktató zöldségféle bármely kiegyensúlyozott étrend zsírszegény, rostban gazdag alapanyaga lehet. A többi hüvelyeshez hasonlóan a bab is kitűnő...
... minőséget). Jellemzők és előnyök: A földimogyoró vagy amerikaimogyoró valójában hüvelyesek, a bab, a lencse és a szójabab rokonai, bár mi a diófélék közé soroljuk őket. Dél-Amerikából származnak...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Fedezd fel a fehér bab növényi fehérjéinek erejét és a paradicsompüré antioxidánsait ebben a bio ételben. Kiegyensúlyozott ízvilág természetes összetevőkkel, kedvező az egészségre és...
... öblítés után áztatni nem szükséges. Főzési ideje: kb. 15-20 perc. Ízesíteni köménymaggal, babérlevéllel és szerecsendióval ajánlott. Köretként fogyasszuk halak és szárnyasok mellé,...
Az Silver Swan sós fekete bab az ázsiai konyha klasszikus és nélkülözhetetlen összetevője. Ezeket az erjesztett fekete szójababokat gondosan sóval konzerválják, így gazdag umami ízt...
Az olasz babfajta, a Borlotti egy nagyon bőtermő bab, amely könnyen felismerhető vöröses hüvelyéről. M agas fehérjetartalom, melyben nagyon hasonlít az állati eredetű komplett fehérjék...
Biotermék ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói...
Termékleírás Termék információk A perui indiánok több mint 10000 éve ismerték már a bab termesztés rejtelmeit. Az első babimport nem sokkal Amerika felfedezése után jött be Európába...
A BIO Adzuki bab nagyszerű köret, ami áztatás és főzés után már tálalható is. Ízletes, diós íze remekül megy egészséges salátákhoz, levesekhez, de édes fogásokhoz is. Fehérjében és...
... téren nagy múltra vezethető vissza. Az újévet még ma is lencsés étellel köszöntjük, mert a babona úgy tartja, hogy aki lencsét eszik, annak az új esztendőben sok pénze lesz. Felhasználása:...
Az adzuki bab csírája a többi hüvelyes csírájához hasonlóan csökkent a magas koleszterin és vércukor szintet. Ugyanúgy vérnyomásszabályozó és szíverősítő is. Jelentős vasforrás. Magas...
... anyagokkal, rostokkal és fehérjékkel büszkélkedhet A csicseriborsót, vagy más néven garbanzo babot évezredek óta termesztik és fogyasztják a közel-keleti országokban. Diós ízük és szemcsés...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.