Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Jellemzők laktózmentes...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Ellenőrizte: DE-öKO-006...
A BIO Adzuki bab nagyszerű köret, ami áztatás és főzés után már tálalható is. Ízletes, diós íze remekül megy egészséges salátákhoz, levesekhez, de édes fogásokhoz is. Fehérjében és...
Natura csíráztatásra azuki bab 200 g Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
... aztékok, toltékok és maják 4 fő és legfontosabb élelmiszere közé tartozott. A kukoricával, a babszemekkel és az amaránttal együtt ebbe a csoportba tartoztak. A chia magok jelentőségét...
... aztékok, toltékok és maják 4 fő és legfontosabb élelmiszere közé tartozott. A kukoricával, a babszemekkel és az amaránttal együtt ebbe a csoportba tartoztak. A chia magok jelentőségét...
Aromás bab enyhén édes, diós ízzel és szemcsés állaggal. Az azuki bab enyhe édes íze miatt különösen kedvelt babpüré és pörkölt készítéséhez. A fehérjenövények, például lencse, bab...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
BIORGANIK BIO MUNGÓbabA mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Greenmark Bio fehér bab közepes szemű 500 g Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése miatt...
... legtáplálóbb és legkönnyebben emészthető növény, aminek köszönhető, hogy fogyasztása kedvezőbb a babhoz és borsóhoz képest. A szója után a lencsének van a legmagasabb fehérjetartalma. A...
BIO Fekete bab – remek választás húsok és levesek mellé, tortillába és wrapbe, akár felbontás után azonnal. Előre elkészített, így azonnali fogyasztásra alkalmas, hogy megspórold a...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. 500 g-os bio fekete bab;...
... téren nagy múltra vezethető vissza. Az újévet még ma is lencsés étellel köszöntjük, mert a babona úgy tartja, hogy aki lencsét eszik, annak az új esztendőben sok pénze lesz. Felhasználása:...
... gasztronómiájukban a gyömbért. A magyarok pecsenyéket, zsíros ételeket, nehéz főzelékféléket (bab, lencse) fűszereznek vele, de ízesíthettünk süteményeket, édességeket, szószokat is vele...
BIO Fekete bab – remek választás húsok és levesek mellé, tortillába és wrapbe, akár felbontás után azonnal. Előre elkészített, így azonnali fogyasztásra alkalmas, hogy megspórold a...
Rapunzel bio fekete bab 500 g Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alap...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.