A BIO Pinto babot nem csak mexikói fogásokhoz tökéletes választás. Ennek a tarka babfélének enyhén fűszeres az íze, és ennek, valamint közepes méretének köszönhetően széleskörűen felhasználható...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
... anyagokkal, rostokkal és fehérjékkel büszkélkedhet A csicseriborsót, vagy más néven garbanzo babot évezredek óta termesztik és fogyasztják a közel-keleti országokban. Diós ízük és szemcsés...
... aztékok, toltékok és maják 4 fő és legfontosabb élelmiszere közé tartozott. A kukoricával, a babszemekkel és az amaránttal együtt ebbe a csoportba tartoztak. A chia magok jelentőségét...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban...
... érdemes beáztatni, így a főzési idő nagyjából 30-40 perc lesz. Fűszerei: mustár, babérlevél, oregánó, rozmaring, bazsalikom. Összetevők: barna lencse*...
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban...
... nélkülözhetetlenné teszik a vegetáriánus konyha számára. Mivel a hazai fehérjenövények, például a lencse, a bab vagy a csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz és ezáltal a talaj...
Rapunzel bio fekete bab lében 400 g Rapunzel bio fekete bab lében - nem kell főzni, azonnal felhasználható. Összetevők: fekete bab ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, víz, tengeri...
... terménye volt. Jezsuita feljegyzések szerint az azték zsálya fontosságában a kukorica és a babfélék után következett, megelőzve az amarántot. Gyakran fizették a papságnak és a nemeseknek...
A mungó bab Dél-Ázsából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta. Akár csíráztathatjuk is. Felhasználása : leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen...
... földbe hatol, ahol egy- vagy hárommagvú hüvelybe érlelődik. A friss hüvelyek íze hasonló a babéhoz, az igazi mogyoróízt csak a pörkölés adja meg. Ezután keletkezik az a finomság, amit...
... minőséget). Jellemzők és előnyök: A földimogyoró vagy amerikaimogyoró valójában hüvelyesek, a bab, a lencse és a szójabab rokonai, bár mi a diófélék közé soroljuk őket. Dél-Amerikából származnak...
Rapunzel bio fekete bab 500 g Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alap...
A BIO Adzuki bab nagyszerű köret, ami áztatás és főzés után már tálalható is. Ízletes, diós íze remekül megy egészséges salátákhoz, levesekhez, de édes fogásokhoz is. Fehérjében és...
A Golden Chef Mung bab prémium minőségű, tápanyagban gazdag hüvelyesek, amelyek számos ázsiai konyha alapanyaga. Ezek a kis zöld hüvelyesek enyhén édes ízükről és sokoldalúságukról...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.