... anyagokkal, rostokkal és fehérjékkel büszkélkedhet A csicseriborsót, vagy más néven garbanzo babot évezredek óta termesztik és fogyasztják a közel-keleti országokban. Diós ízük és szemcsés...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Greenmark bio fekete bab 500 g Származási hely: Kína A bio adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős...
...éren nagy múltra vezethető vissza. Az újévet még ma is lencsés étellel köszöntjük, mert a babona úgy tartja, hogy aki lencsét eszik, annak az új esztendőben sok pénze lesz...
Termékleírás Termék információk A perui indiánok több mint 10 000 éve ismerték már a bab termesztés rejtelmeit. Az első babimport nem sokkal Amerika felfedezése után jött be Európába...
... gasztronómiájukban a gyömbért. A magyarok pecsenyéket, zsíros ételeket, nehéz főzelékféléket (bab, lencse) fűszereznek vele, de ízesíthettünk süteményeket, édességeket, szószokat is vele...
A mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható. Sokoldalúságának köszönhetően...
... minőséget). Jellemzők és előnyök: A földimogyoró vagy amerikaimogyoró valójában hüvelyesek, a bab, a lencse és a szójabab rokonai, bár mi a diófélék közé soroljuk őket. Dél-Amerikából származnak...
A fehér bab különösen népszerű az olasz konyhában, mint antipasti és a minestrone. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb...
Felhasználásra kész vörös vesebab – a gyors és egyszerű bio konyhához! Nincs szükség áztatásra vagy főzésre, mivel a bab finoman előfőzött. A vesebab enyhe-diós és édes-aromás íze...
... tesíthetjük. Tálaljuk ezzel az alapanyaggal étel-különlegességeinket, mint mexikói chilis babunkat vagy ázsiai rizses húsunkat. Felhasználásával francia márványsajtos, rokforttal készített...
Greenmark bio fehér bab közepes szemű 500 g Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése...
...ítják, hogy már ie. 3500-ban is ismerték. Az aztékok étrendjének is oszlopos tagja volt a bab és a kukorica mellett. Olaját kipréselték, arcukra és testükre festék alapanyagaként használták...
Tündérkert tarka/pinto bab 400g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Száraz étkezési tarkabab, mely több hagyományos étel alapanyaga. A tarkabab gazdag fehérjében,...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban...
Rapunzel bio fekete bab 500 g Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alap...
A fekete bab fűszeres, diós ízű, és különösen népszerű a mexikói konyhában. Viaszosak és főzés közben is megtartják formájukat. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt...
Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése miatt fontos, illetve édes és sós ételekhez is használható...
... minőséget). Jellemzők és előnyök: A földimogyoró vagy amerikaimogyoró valójában hüvelyesek, a bab, a lencse és a szójabab rokonai, bár mi a diófélék közé soroljuk őket. Dél-Amerikából származnak...
A mungó bab Dél-Ázsából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta. Akár csíráztathatjuk is. Felhasználása : leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen...
BIO Fekete bab – remek választás húsok és levesek mellé, tortillába és wrapbe, akár felbontás után azonnal. Előre elkészített, így azonnali fogyasztásra alkalmas, hogy megspórold a...
Rapunzel bio mungó bab 500 g RAPUNZEL BIO MUNGÓ bab Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátá...
... Gyümölcskenyér helyett Kalács házi mogyorós krémmel Bulkshop energiaszelet Fekete bab brownie Jóféle magvakkal töltött ünnepi rolád avagy töltött fasírt ...
Natura csíráztatásra azuki bab 200 g Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.