Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Ellenőrizte: DE-öKO-006...
... minőséget). Jellemzők és előnyök: A földimogyoró vagy amerikaimogyoró valójában hüvelyesek, a bab, a lencse és a szójabab rokonai, bár mi a diófélék közé soroljuk őket. Dél-Amerikából származnak...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ bab Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
A mungóbab egy igazán tápláló hüvelyes és széleskörűen felhasználható a konyhában, kiváló íze van és könnyű elkészíteni. Célszerű csíráztatni a babot, hogy ízletesebbé tegye kedvenc...
A bio azuki bab (adzuki bab) gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Serkenti a vese működését, természetes...
A bab kiemelkedő rost-, és fehérjetartalma mellett nagy mennyiségben tartalmaz a normál csontozat fenntartásához nélkülözhetetlen magnéziumot is. A szárazbab hozzájárulhat az emésztés...
A fehér bab különösen népszerű az olasz konyhában, mint antipasti és a minestrone. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb...
Fedezd fel a fehér bab növényi fehérjéinek erejét és a paradicsompüré antioxidánsait ebben a bio ételben. Kiegyensúlyozott ízvilág természetes összetevőkkel, kedvező az egészségre és...
Az Silver Swan sós fekete bab az ázsiai konyha klasszikus és nélkülözhetetlen összetevője. Ezeket az erjesztett fekete szójababokat gondosan sóval konzerválják, így gazdag umami ízt...
... tesíthetjük. Tálaljuk ezzel az alapanyaggal étel-különlegességeinket, mint mexikói chilis babunkat vagy ázsiai rizses húsunkat. Felhasználásával francia márványsajtos, rokforttal készített...
... öblítés után áztatni nem szükséges. Főzési ideje: kb. 15-20 perc. Ízesíteni köménymaggal, babérlevéllel és szerecsendióval ajánlott. Köretként fogyasszuk halak és szárnyasok mellé,...
... rmazó, szükséges rostokat, fehérjét és mangánt biztosító, sokoldalúan használható tápláló babféle. Könnyen beilleszthető étrendbe, ideális húsmentes fehérjeforrás...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ bab Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.