A csicseriborsó gazdag fehérjében, rostban, C-vitaminban és vasban. Segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, és kiváló izomépítő forrás, különösen vegetáriánusok számára. Fenntartható...
Dénes Natura petrezselyemmag csíráztatásra: a friss, ropogós hajtásokért, Olaszországból. 12 óra áztatás után, 21°C-on, napi 2 öblítéssel, 8-10 nap alatt kicsírázik...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. 250 g-os szezámmag; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
A szezám a növénytermesztésbe bevont első növények egyike. Magja a hindu mitológia szerint az örök élet szimbóluma. NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék...
Hántolt napraforgómag kenyerek és egyéb pékáruk, sós sütemények díszítésére, ízesítésére, valamint főzéshez és salátákhoz. A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos...
Az adzuki bab csírája a többi hüvelyes csírájához hasonlóan csökkent a magas koleszterin és vércukor szintet. Ugyanúgy vérnyomásszabályozó és szíverősítő is. Jelentős vasforrás. Magas...
Gazdag kalciumforrás, erős antioxidánsként védi a sejteket. Tartalmaz omega-6 zsírsavat, magnánziumot, foszfort, vasat, B- és E-vitaminokat. Támogatja a csontok, az agy és a szív e...
Zsázsamag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A zsázsacsíra kifejezetten egészséges. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas. A zsázsamag...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Natura csíráztatásra zsázsa 200 g Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.