Natura csíráztatásra azuki bab 200 g Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
Szín: zöld levél és zöld csíraÍz: zsenge salátára emlékeztető ízCsíráztatás: 3-6 óra áztatás utánCsírázási idő: 6-9 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak, cinknek, rostoknak és omega-3 zsírsavaknak. Támogatja az emésztést, az anyagcserét, és hozzájárul az erős csontok, a szív- és érrendszeri...
Az arany lenmagpehely lágy, diós ízével és sokoldalú felhasználhatóságával kiváló kiegészítője salátáknak, pékárunak vagy turmixoknak, panírozásra is különösen ajánljuk. Ételekben,...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük. Vegán, vegetáriánus Összetevők: hajdina Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
Natura B ulgur 500g előfőzött durumbúza töret A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török...
Natura csíráztatásra vajrépa 200 g Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára...
NATURA MAGKEVERÉK Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. Összetevők:pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó,...
NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan...
Gazdag B-vitaminokban, vasban és magnéziumban, a kiegyensúlyozott étrend támogatására. Segítheti az emésztést és a koleszterinszint szabályozását, mindemellett antioxidánsokkal védi...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz. Jellemzők ...
Natura búzasikér 500 g A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos,...
NATURA MAGKEVERÉK Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. Összetevők: pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.