Gazdag rosttartalommal és vízoldékony béta-glükánnal hozzájárul a koleszterin és vércukorszint szabályozásához, támogatva a szív- és érrendszer egészségét. Prebiotikus hatásával segíti...
Szín: zöld levél és halványvörös csíraÍz: friss, retekre jellemzőCsíráztatás: 12 óra áztatás utánCsírázási idő: 3-5 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
Natura quinoa vörös 250 g A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz,...
Az arany lenmagpehely lágy, diós ízével és sokoldalú felhasználhatóságával kiváló kiegészítője salátáknak, pékárunak vagy turmixoknak, panírozásra is különösen ajánljuk. Ételekben,...
NATURA MAGKEVERÉK Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. Összetevők: pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó,...
Natura vöröslencse 250 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
A tönkölykorpa gazdag élelmi rostokban, B-vitaminokban, vasban és magnéziumban, támogatva az emésztést és az idegrendszert. Antioxidánsai védik a sejteket és elősegítik a szabad gyökök...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Natura szezámmag 500 g NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a...
Natura csíráztatásra zsázsa 200 g Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Magas fehérje- és alacsony zsírtartalommal rendelkező gyomorbarát gabona. B-vitaminokban, káliumban, fluorban, szilíciumban és egyéb ásványi anyagokban gazdag. Tisztító, salaktalanító...
Összetevők: fehér, vörös és fekete quinoa változó arányban Allergének : nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat Milyen diétába illeszthető : vegán, vegetáriánus...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük. Vegán, vegetáriánus Összetevők: hajdina Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
Natura csíráztatásra mungóbab 200 g Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.