NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Gazdag kalcium, magnézium és B vitaminok forrása, elősegíti a csontok egészségét, támogatja az idegrendszert és a szív- és érrendszert. Természetes antioxidánsokkal erősíti az immu...
Elkészítés: Egy csésze bulgurhoz két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja. ...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Lenmag 500g Natura A lenmag magas fehérjetartalmú, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. N agy mennyiségben tartalmaz Omega-3 zsírsav akat, mely zsírsavak...
A teljes árpa gazdag nyomelemekben káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort tartalmaz (méghozzá kétszer annyit, mint a barna rizs), mindezek pedig elengedhetetlenek a normális szív-...
Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag keverék, amely támogatja a szív- és érrendszert, elősegíti a bőr egészségét, magas rosttartalma pedig segíti az emésztést és a testsúlysza...
NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Natura lenmag 500 g NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak...
Natura pirított napraforgó 250 g NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, a glikémiás indexe relatív...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Gazdag omega-3 zsírsavakban, lignánokban és rostokban, amelyek támogatják a szív- és érrendszer működését és javítják az emésztést. Természetes antioxidánsokkal segítheti az oxidatív...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.