Természetes Omega 3 forrás, támogatja a szív- és érrendszert. Gazdag lignánokban és rostokban, antioxidáns hatással segíti az immunrendszert. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálja...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris). Prémium minőségű zöld lencsemag csíráztatásra , amely gazdag növényi fehérjékben, rostokban és vitaminokban. Egyszerűen csíráztatható...
Natura csíráztatásra rukkola 200 g A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott...
Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak, cinknek, rostoknak és omega-3 zsírsavaknak. Támogatja az emésztést, az anyagcserét, és hozzájárul az erős csontok, a szív- és érrendszeri...
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító, étvágyjavító. Vesetisztító,...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Barna gabonaféle, gazdag B-vitaminokban, magnéziumban és rostokban. Támogatja az emésztést, a csontok egészségét, és az immunrendszert, miközben fenntartható és alacsonyabb környezeti...
A zab gazdag fehérjékben és rostokban, segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, és hozzájárul a mentális jó...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...
Natura csíráztatásra bíborhere 200 g Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós...
A Natura Búzacsíra vitamindús kiegészítője lehet müzliknek, de joghurtba téve, péksütemények lisztjéhez keverve is kiváló reform élelmiszer. Felhasználási javaslat: Felhasználható...
A Natura Lucerna csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatók számára különösen ajánlott élelmiszer. Allergének...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Gazdag B-vitaminokban, vasban és magnéziumban, a kiegyensúlyozott étrend támogatására. Segítheti az emésztést és a koleszterinszint szabályozását, mindemellett antioxidánsokkal védi...
A Natura Vöröslencse változatosan felhasználható, gyorsan és könnyen elkészíthető főzeléknek, salátának vagy köretnek. A vöröslencse különösen elterjedt a mediterrán régióban és...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.