Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
Natura hántolt köles 500 g Közeli lejárat:2025.06. 30. NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Dénes Natura vörösheremagok csíráztatásra. Otthon termesztett, egészséges, vitaminban gazdag csírák 3 nap alatt, egyszerű áztatással és napi öblítéssel...
Kiszerelés: 1 kg Magas fehérje- és alacsony zsírtartalommal rendelkező gyomorbarát gabona. B-vitaminokban, káliumban, fluorban, szilíciumban és egyéb ásványi anyagokban gazdag. Tisztító,...
A köles kiváló lúgosító hatású gabonaféle, emellett külsőnkre is pozitív hatással van, fényesítit a hajat, erősítit a körmöket, véd a fogszuvasodástól kovasav tartalmának köszönhetően,...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
Gazdag fehérjében és rostban, alacsony zsírtartalommal. Tökéletes választás rostban gazdag diétához, segít fenntartani az energia szintet. Gluténérzékenyeknek figyelmet igényelhet...
Természetes Omega 3 forrás, támogatja a szív- és érrendszert. Gazdag lignánokban és rostokban, antioxidáns hatással segíti az immunrendszert. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálja...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás palettáján. Jellemzők ...
A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.