A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Tarhonya helyett például bátran használhatunk kölest, az íze a megtévesztésig hasonló lesz a nagymamáink által készített pásztortarhonyához, csak jóval egészségesebb, mert tarhonya...
lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására...
A szezámmag értékes alapanyag lehet a konyhában, egészségünkre ható jótékony tulajdonságai kiemelkedoek. A szezámmag kálciumban sokkal gazdagabb mint a tej, sajt, vagy bármely olajos...
Ez a finom mandulabél nemcsak ízletes, hanem tele van antioxidáns vitaminokkal és ásványi anyagokkal is. Tökéletes kiegészítője lehet a reggeli zabkásának vagy salátáknak...
A vöröslencs felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. A vöröslencse átlagos tápértéke 100g termékben...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz juttathatja szervezetét? A mangán hozzájárul...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban. per 100 g kj 2525...
A pisztácia tartalmazza a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot. Több ásványi anyag és vitamin megtalálható benne. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért kedvező szerepet játszik...
Csíráztatási útmutató: Magvak elhelyezése: egy sor magasan, ne tegyünk sokat a csíráztató tálba. Csíráztatás: kerüljük az áztatást! Áztatás hatására zselés állagú lesz és nem csírázik...
A Golden Chef Mung bab prémium minőségű, tápanyagban gazdag hüvelyesek, amelyek számos ázsiai konyha alapanyaga. Ezek a kis zöld hüvelyesek enyhén édes ízükről és sokoldalúságukról...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.