Ez a mungó bab nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen gazdag fehérjében és rostokban. Használhatod csíráztatásra vagy ázsiai ételekhez, hogy különleges ízeket varázsolj az aszta...
A kis fekete lencsét fűszeres, aromás íze jellemzi. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz, és ezáltal a talaj...
A fekete bab tökéletes alapanyaga lehet a mexikói ételeknek, és kiválóan párosítható kölesből készült fogásokkal. Magas fehérjetartalma miatt tápláló és laktató választás minden ét...
Rapunzel bio mungó bab 500 g RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátá...
A fehér bab különösen népszerű az olasz konyhában, mint antipasti és a minestrone. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb...
Bio fekete bab lében - nem kell főzni, azonnal felhasználható! Összetevők: fekete bab ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, víz, tengeri só. Kiszerelés: 400 g Származási...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához...
Nemcsak mozihoz, könnyű és egészséges snack gyereknek és felnőttnek. Elkészítés: 2-3 evőkanál Rapunzel kókusz-zsírt egy magas falu edényben hevítünk és hozzáadunk 100 g kukoricát,...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Az ideális gabona vegetáriánusoknak. Ajánljuk főzelékekhez, köretként, kása és felfújt is készülhet belőle. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
Rapunzel bio fekete bab 500 g Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alap...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Ellenőrizte: DE-öKO-006...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához...
Aromás bab enyhén édes, diós ízzel és szemcsés állaggal. Az azuki bab enyhe édes íze miatt különösen kedvelt babpüré és pörkölt készítéséhez. A fehérjenövények, például lencse, bab...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.