Szín: zöld levél és halványvörös csíraÍz: friss, retekre jellemzőCsíráztatás: 12 óra áztatás utánCsírázási idő: 3-5 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
Gazdag B-vitaminokban, vasban és magnéziumban, a kiegyensúlyozott étrend támogatására. Segítheti az emésztést és a koleszterinszint szabályozását, mindemellett antioxidánsokkal védi...
Natura hántolt köles 1000 g NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő...
A Tahini a keleti világban napi szintü élelem, talán ennek - is - köszönhető, hogy egyszerű táplálékok és látszólag szegényes élelmi ellátottság mellett is, az un. civilizációs betegségek...
Natura vöröslencse 250 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos,...
Tricolor quinoa - három színű quinoa mix A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot...
NATURA HÁNTOLT NAPRAFORGÓ A napraforgó mag vidékünk értékes tápláléka. Sok E vitamint tartalmaz, és természetesen az esszenciális olajakat. Értékes továbbá a test számára a fehérje...
Csíráztass otthon friss rukkolát! Dénes Natura rukkolamagok csíráztatáshoz. Finom, borsos ízű csíra 2-4 nap alatt. Kiváló szendvicsekhez, salátákhoz, tálaláshoz...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés : raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín : Sötétlila levél és halványlila csíra Íz : a fekete retekre jellemző...
A Natura Magkeverék felhasználható házi kenyérsütés hez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, illetve müzlibe, salátákhoz. Nyomokban földimogyorót tartalmazhat. Összetevők:...
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap...
Brokkolimag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A brokkolicsíra kifejezetten egészséges, íze a friss káposztára emlékeztető, enyhén csípős. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin...
Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük. Vegán, vegetáriánus Összetevők: hajdina Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
Teljes kiőrlésű tönkölydara rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, így támogatja az emésztést és az idegrendszert, valamint segít az energia szint fenntartásában. Fenntartható...
Natura háromhagymás bulgur 250 g Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával,...
NATURA BÚZACSÍRA A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
Szín: Sötétlila levél és halványlila csíraÍz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős ízCsíráztatás: 12 óra áztatás után Csírázási idő: 3-5 nap. Az 5. napon jelentős hozamnövekedés...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.